Deze sectie bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud aan deze sectie toe via de zijbalk.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Veelgestelde Vragen

Heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen hieronder voor antwoorden.

Als je de vraag die je zoekt niet kunt vinden, neem dan contact met ons op via de chat rechtsonder in het scherm.

Wij raden aan om het GoSmooth IPL apparaat 1 keer per week te gebruiken. Dit geldt zowel voor de GoSmooth IPL Classic als voor de GoSmooth IPL Pro.

Ja, de GoSmooth IPL apparaten kunnen op elk lichaamsdeel gebruikt worden waar haargroei is (inclusief bikinilijn & vrouwelijke geslachtsdelen).

Voor alle huidtypes raden wij aan om te beginnen op stand één. Als uw huid goed op de behandeling reageert kunt u vervolgens de stand elke week met één stand verhogen. Als de huid 5 uur na de behandeling nog pijnlijk aanvoelt dan raden wij aan om de stand de volgende behandeling te verlagen. Als u een getinte huid heeft dan raden wii aan om de stand langzamer op te bouwen en extra alert te zijn bij gevoeligheid. Bij een te hoge stand kan en getinte huid namelijk sneller verbranden. Heeft u een donkere huidskleur dan raden wij het af om ons apparaat te gebruiken.

Ja absoluut! De GoSmooth IPL apparaten kunnen op elk lichaamsdeel gebruikt worden inclusief de bikinilijn en vrouwelijke geslachtsdelen.

Ja, het is noodzakelijk om uw haar te verwijderen voordat u met en IPL behandeling begint. Wij raden aan om 12 tot 24 uur voor een behandeling te scheren. De lichtflitsen kunnen dan het beste de haarzakjes bereiken. Als het haar niet wordt verwijderd, kunnen de lichtflitsen het haarzakje niet bereiken.

Wij raden aan om 3 dagen voor en 3 dagen na een IPL behandeling niet te zonnebaden of naar de zonnebank te gaan.

Ja, dat is 100% veilig. U kunt gerust douchen voor of na een IPL-behandeling.

Nee, zeker niet. Het gebruik van de GoSmooth IPL apparaten is volledig pijnloos. Het enige dat u tijdens de behandeling voelt is een warme gloed bij elke flits.

Het verwijderen en het tegengaan van haargroei door middel van IPL is geheel veilig. Echter is er op dit moment niet genoeg wetenschappelijk bewijs om honderd procent te kunnen garanderen dat dit tijdens de zwangerschap ook zo is. Er is hier namelijk nog niet genoeg specifiek onderzoek naar gedaan. Om de gezondheid van u en uw baby te garanderen raden wij het gebruik van van IPL daarom af tijdens de zwangerschap.

Via deze link kunt u zien welke haar- en huidtypes geschikt zijn voor IPL.

Met slechts 4-5 IPL sessies ervaart u een visueel verminderde haargroei met de GoSmooth IPL Classic. Met de GoSmooth IPL Pro zullen deze resultaten al na 3-4 weken zichtbaar moeten zijn.

Absoluut! Onze technologie is klinisch bewezen en is veilig voor thuisgebruik. U kunt zeker dezelfde resultaten behalen als in een kliniek!

IPL is volkomen veilig om te gebruiken. De GoSmooth IPL apparaten zijn CE gekeurd en voldoen aan alle wetgeving omtrent de veiligheid van elektrische apparaten. Als u een huidaandoening of andere aandoening heeft, lees dan voor gebruik de volledige handleiding of laat u adviseren door een medisch specialist.

Wij raden aan om 1 keer per plek te flitsen. Verplaats het apparaat 1-2 cm na elke flits om de volgende plek te behandelen.

Nee, de GoSmooth IPL apparaten zijn niet oplaadbaar. De GoSmooth IPL apparaten kunnen alleen gebruikt worden als ze op het stroom zijn aangesloten.

U kunt de GoSmooth IPL apparaten schoonmaken met een vochtig doekje. Zorg ervoor dat het doekje niet te nat is, anders kan het apparaat beschadigd raken. Vermijd schoonmaakmiddelen die agressief op de huid reageren.

Nee, gebruik de GoSmooth IPL apparaten NIET op lichaamsdelen met tatoeages. De tatoeages kunnen vervagen door IPL en er kunnen brandwonden ontstaan. Als u delen rond de tatoeages wilt behandelen, kunt u de tatoeages het beste met een doek afdekken.

Wij raden aan om minimaal 14 jaar oud te zijn om de GoSmooth IPL apparaten te gebruiken en IPL-behandelingen te ondergaan.

De bril die wordt meegeleverd in de IPL kits is bedoeld om de ogen te beschermen tegen de lichtflitsen tijdens een IPL behandeling. Wij raden altijd aan om de bril op te doen tijdens het gebruik van de IPL apparaten.

Absoluut! De GoSmooth IPL apparaten zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Ja natuurlijk! Zorg ervoor dat u het apparaat goed schoonmaakt voordat iemand anders het gebruikt.

Nee, de GoSmooth IPL apparaten kunnen alleen gebruikt worden als ze op het stroom zijn aangesloten.

Ja, wij bieden op alle producten 1 jaar garantie na aankoop. Neem contact met ons op als u een probleem heeft met uw product.

Ja, u kunt gerust blijven scheren tussen de IPL-behandelingen.

Het kan altijd gebeuren dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. Wij adviseren u om klachten eerst kenbaar bij ons te maken door te mailen naar support@go-smooth.com. Mocht dit niet tot een oplossing leiden, dan is het mogelijk om uw geschil voor te leggen voor bemiddeling via het ODR platform van de Europese Unie.

Betaling

Wij bieden de volgende betaalmethoden aan tijdens het afrekenen:


- iDEAL
- Klarna Achteraf Betalen
- Apple Pay
- Credit Card
- PayPal
- Bancontact
- SOFORT
- Belfius Direct
- KBC/CBC Betaalknop

Alle betalingen die op de website van GoSmooth worden gedaan, zijn beveiligd door een gecodeerde SSL-verbinding die uw betalingsgegevens en persoonlijke gegevens beschermt.

De valuta zal automatisch aangepast worden op basis van uw locatie.

Op de productpagina kunt u zien of een product in de aanbieding is. De normale prijs wordt dan doorgestreept en de actieprijs is zichtbaar.

Houd onze social media in de gaten voor de laatste kortingsacties. Zodra wij een korting hebben zullen we dit altijd direct delen via onze social media.

Nee, alle bestellingen worden vanuit Nederland verzonden dus u hoeft geen extra douanekosten te betalen.

Verzending

Wij verzenden onze pakketten naar alle landen.

U ontvangt een Track & Trace email zodra uw bestelling is verzonden uit ons magazijn. Controleer ook uw spambox als u de Track & Trace email nog niet heeft ontvangen.

De levertijd is 1 werkdag voor bestellingen die verzonden worden naar Nederland en België.

Search