Deze sectie bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud aan deze sectie toe via de zijbalk.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Verzending & Retour

Verzending

Al onze bestellingen worden verstuurd met DHL, de standaard levertijd is 1 tot 2 werkdagen. Let er op dat de levertijd soms langer kan zijn in verband met vertragingen rond het piekseizoen. De verzending is gratis voor bestellingen boven €25. Voor bestellingen onder €25 geld een vast tarief van €5.

Retourbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg de website van uw vervoerder voor de exacte tarieven. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via support@go-smooth.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u producten retourneren. Druk het retourformulier af en vul het formulier in en voeg dit toe aan de retourzending. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen in ons magazijn, zullen wij het zo snel mogelijk verwerken.

GoSmooth B.V.
KvK: 86661825
BTW-ID: NL864040076B01

Klik hier voor het retourformulier

Search